Region

Svet

TV Nova dobija nova pojačanja

Moderna televizija Nova krenula je u ofanzivu početkom ove godine, a uz Slavka Beleslina sa TV B92 u ovu televizijsku kuću prelazi i mladi novinar Aleksandar Miladinović, kao i urednica "Ekskluziva" na TV Prva Bojana Kesić.

TV Nova dobija nova pojačanja



Televizijska kuća sa najsavremenijom opremom koja je 1. januara ušla u sve domove širom zemlje sa najnovijom sezonom "Sulejmana Veličanstvenog" i kvalitetnim celodnevnim programom, okuplja sve više kvalitetnih novinara i voditelja sa drugih televizija.

Slavko Beleslin prelazi na TV Nova!
Slavko Beleslin prešao sa TV B92 na Novu još ranije, ali je novost da je isti transfer napravio i Aleksandar Miladinović, novinar informativnog dela programa B92, potvrđeno je iz ove medijske kuće za Mondo. 

Nemački biznismen ulaže 18 miliona evra: TV Nova će biti broj jedan u Srbiji! (Foto)
Čelnici TV Nova žele i dobar zabavni program. Da je to tako svedoči informacija koju je preneo "Blic TV magazin", da je dugogodišnja urednica zabavne emisije "Exkluziv" TV Prva Bojana Kesić odlučila da prihvati poziv TV Nova. Uz nju, na TV Nova su prešle i koleginice iz druge emisije "Exploziv" - Sandra Babić i Bojana Ranković.

Informativni program Nove jači je i za još jednog novinara sa Prve. Zoran Mihajlović, koji je uređivao i vodio informativnu emisiju "Noćni žurnal" prelazi na TV Nova.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Ilustracija/Screenshot YouTube, nova.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>