Svet

Region

Anđelina Džoli operiše vene na rukama da bi bila lepa na venčanju sa Bredom Pitom

Anđelina Džoli na svaki mogući način hoće da zadrži pažnju svog budućeg supruga Breda Pita, pa je tako zbog njega rešila da se podvrgne novoj operaciji. Ovog puta, holivudska glumica operisaće vene!

Anđelina Džoli operiše vene na rukama da bi bila lepa na venčanju sa Bredom PitomTridesetosmogodišnja Anđelina Džoli već se sprema za taj čuveni dan kada će svom 12 godina starijem izabraniku Bredu Pitu reći ono sudbonosno "Da". Naime, svadba je planirana za leto ove godine, te se glumica trudi da na svaki mogući način zablista i izgleda besprekorno na taj važan dan.

Tako, ona je odlučila da se reši istaknutih vena na rukama! Naime, kako će na svadbi nositi haljinu bez rukava, tako želi da njene ruke nemaju ni najmanju manu.

"Uvek je imala komplekse zbog toga, ali ranije nije razmišljala o operaciji. Sve do sada! Za venčanje je izabrala haljinu bez rukava, i naprosto ne želi da na fotografijama izgleda kao nakaza", otkrio je izvor blizak Džolijevoj.

Naravno, Anđelina bi problem sa previše istaknutim venama na rukama lako mogla da reši ukoliko bi nabacila koji kilogram, ali to nikako nije opcija kojoj bi ona dala zeleno svetlo. "Toliko je zauzeta oko režiranja novog filma i radi kao manijak, da je hrana poslednja stvar koja joj pada na pamet", kazao je izvor.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>