Region

Svet

Zorica Marković opet ima mlađeg dečka: Osvojio me je grčkim šarmom

Zorica Marković, otkad je izašla sa Farme 5, niže uspehe na poslovnom planu, te tako otvara novu kafanu, ali i na emotivnom, pa je pevačica uplovila u novu ljubavnu vezu, i to sa 14 godina mlađim partnerom.

Zorica Marković opet ima mlađeg dečka: Osvojio me je grčkim šarmomPedesetpetogodišnja pevačica Zorica Marković poznata je po tome da voli mlađe ljubavne partnere, te je tako njen novi dečko Stefano od nje mlađi 14 godina.

Zorica Marković otvara kafanu sa učesnicima Farme 5: Boris Stamenković i Marko Vukotić organizatori!
"Stefano ima 41 godinu, on je biznismen grčko-srpskog porekla, ima hotel na Halkidikiju i zbog toga živi više tamo nego u Beogradu. Ovde mu je živela mama, koja je nažalost umrla, dok mu je otac Grk. Osvojio me je tim grčkim šarmom i manirima, a inače se poznajemo nekoliko godina, pošto smo sarađivali. Ljubav nam se desila brzo, mada je on i ranije pokazivao da mu se dopadam, ali pošto sam bila zauzeta, na to nisam obraćala pažnju. Kada se završila moja dugogodišnja veza posle izlaska iz rijalitija, mislila sam da ću uživati u slobodi, ali eto, život me je demantovao ", otkrila je Zorica za "Alo".

Ona je takođe kazala da je pomalo brine kako će održavati vezu na daljinu. "Nisam oduševljena što moram da letim tamo-ovamo, ali ću zbog ljubavi istrpeti. Ipak, ako se po jutru dan poznaje, ova ljubav može da potraje jer je on ostvarena ličnost koja ima široke poglede na svet, što je meni potrebno jer nemam živce da se s nekim „peglam“ oko gluposti. Dugo je u sličnom biznisu i potpuno se razumemo u vezi s poslovnim koracima", rekla je pevačica.

Zorica je rekla i da je upravo zbog nerazimevanja bivšeg dečka odlučila da stavi tačku na tu vezu. "U ovom mom poslu često moraju da se podnesu žrtve jer ja ne radim u trafici sa određenim radnim vremenom, a on to nije mogao da shvati. Počele su svađe, koje ne podnosim. Nije mi svejedno što sam raskinula jer ipak smo godine proveli zajedno, a pokušaji da se pomirimo nisu urodili plodom. Možda bih i patila da mi se, na svu sreću, nije desila nova ljubav", ispričala je pevačica, i dodala da se sa bivšim momkom i dalje povremeno čuje, i da se nada da će ipak ostati u dobrim, prijateljskim odnosima.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>