Svet

Region

Film 50 nijansi sive bez scena seksa?!

Ekranizacija bestselera "50 nijansi sive" po svemu sudeći neće biti ni blizu najčitanijem erotskom trileru, budući da će većina seksualno eksplicitnih scena biti isečena.

Film 50 nijansi sive bez scena seksa?!Već dugo vremena se priča, piše, i željno iščekuje otelotvorenje najčitanijeg erotskog trilera "50 nijansi sive" na filmskom platnu. Ipak, obožavaoci ovog štiva će se silno razočarati, jer film ni blizu neće biti toliko uzbudljiv koliko i romam. Elem, režiser Majkl de Luka povrdio je da će film biti manje "eksplicitan", te da je većina scena seksa morala biti isečena.

Naime, iako su glavni glumci, Džejmi Dornan i Dakota Džonson, scene seksa već snimili, i prema svedočenju onih malobrojnih srećnika koji su imali privilegiju da vide snimak, prosto "razvalili", njihov trud u konačnoj verziji filma nećemo videti. Razlog tome jeste onaj komercijalni: želi se izbeći etiketa "zabranjeno za osobe mlađe od 18 godina".

Takođe, došlo je ne samo do promene u montaži, već i do odlaganja premijere. Tako, iako se očekivalo da će film u bioskope ući u avgustu ove godine, ipak je premijera odložena za 14. februar 2015.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>