Region

Svet

Milica Pavlović ovog puta izaziva međunožjem: Pokazala donji veš u Grand paradi! (Foto)

Milica Pavlović, nakon što je u "Grand šouu" pokazala zadnjicu i uzburkala javnost, ovog puta odlučila je da publiku počasti pogledom na njeno međunožje, te su joj na snimanju "Grand parade" sve vreme sevale gaćice.

Milica Pavlović ovog puta izaziva međunožjem: Pokazala donji veš u Grand paradi! (Foto)



Milica Pavlović u seksi zagrljaju sa koleginicom! (Foto)
Popularna pevačica Milica Pavlović poznata je po seksepilnom stajlingu i provokativnim nastupima, a čini se da od takvog imidža ne odustaje. Naprotiv! Naime, ona je gostovala u "Grand paradi", te je za izvođenje svoje nove pesme "Alibi" izabrala jako kratku i usku haljinu. Kako je koreografija jako vrcava i zahtevna, tako razigrana Milica nije mogla da izbegne, a da joj se pri maltene svakom pokretu ne vide i gaćice.


Foto: Mitar Mitrović

Gola guza Milice Pavlović zapalila Grand šou: Pogledajte snimak! (Video)
Da li je sa namerom širila noge ili joj se slučajno nazirao veš, nije nam poznato, ali je sigurno da će muški deo populacije biti oduševljen Miličinim nastupom jer ni prisutni u studiju nisu ostali ravnodušni. Kako je imala problema sa koreografijom, Milica je tri puta ponavljala svoju interpretaciju, čime je izazvala negodovanje kamermana, ali je na kraju sve prošlo u najboljem redu.


Foto: Mitar Mitrović

Pored pokazivanja donjeg veša, atraktivna Leskovčanka nije sakrila ni prilično veliku modricu na nozi, a imala je problem i sa nakitom, koji joj je sve vreme spadao, ali su joj plesačice priskočile u pomoć i zakačile joj narukvice.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>