Lepota

Ljubav

Oblikujte obrve kao profesionalac

Zavidite cicama na naslovnicama koje imaju tako savršeno oblikovane obrve, a vama nikako ne polazi za rukom da se sami pobrinete za svoje? Ne očajavajte, ovih nekoliko trikova učiniće da i vaše obrve zablistaju.

Oblikujte obrve kao profesionalac



Dobro negovane obrve su ključ besprekornog izgleda. Evo nekih trikova koji će vam pomoći da postignete izgled savršeno negovanih obrva.

Počešljajte ih - Pre nego što bilo šta uradite, obrve prvo operite i očetkajte kako biste radili sa prirodnim oblikom vaših obrva.

Odgovarajuća nijansa - Procenite koja vam boja odgovara. Preporučuje se malo svetlija nijansa od prirodne boje vaših obrva.

Pravi oblik - Uz pomoć olovke odredite položaj obrva. Izravnajte olovku sa nosem i na mestu njenog vrha treba da vam počinje obrva.

Odgovarajući luk - Najvišu tačku luka obrve odredićete tako što ćete prisloniti olovku tako da ona u odnosu na vaše lice prolazi dijagonalom dodirujući ivicu nozdrve i prolazeći po sredini zenice i usana.

Završetak - Završetak obrve odredite tako što ćete olovku prisloniti na sredinu gornje usne, pa uz ivicu nozdrve i spoljašnjeg ugla oka.

Ponovo ih očetkajte - Kada ste napravili savršen oblik, ponovo očetkajte obrve kako biste ih omekšali.

Autor: T.I.
Izvor: Super Žena
Foto: YouTube ScreenShot

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>