Region

Svet

Đole Đogani besan na sudije X Factor Adria: Ko su Kristina i Emina? I zašto favorizuju Daniela Kajmakoskog?!

Đole Đogani jako je razočaran eliminacijom njegove ćerke Marinele iz takmičenja X Factor Adria, a za to pre svega krivi sudije popularnog šoua koje je žestoko iskritikovao.

Đole Đogani besan na sudije X Factor Adria: Ko su Kristina i Emina? I zašto favorizuju Daniela Kajmakoskog?!



Grupa "H2O", odnosno Marinela Đogani i Fifi Janevski, eliminisana je iz daljeg toka takmičenja X Factor Adria, a Marinelin otac Đole Đogani kivan je na sudije. On je oštro iskritikovao pre svega Eminu Jahović i Kristinu Kovač, ali nije zaobišao ni Željka Joksimovića.

Đole Đogani: Sudije u X Factor Adria ne mogu da se sklope sami sa sobom
"Marinela je bila kolateralna šteta u ovom šou programu. Ispala je samo zato što se Željku ne dopada Fifi. Ono što oni rade je katastrofalno. Umesto da pomažu toj deci,oni im odmažu. Žiri očigledno nije svestan da se ne bira najbolji pevač, nego onaj ko ima "ono nešto". Ne znam samo kako žiri njima bira pesme koje će pevati kad ni sebi nisu mogli da odaberu pesme? Koji hit oni imaju? Šta pevaju Emina i Kristina? Da li su ikad održale koncerte", ljutito je prokomentarisao Đole za "Informer" i dodao da nije fer što članovi žirija favorizuju pojedine kandidate.

"Žiri ne sme da bude pristrasan. Daniela Kajmakoskog već proglašavaju pobednikom. Pa šta mislite, kako se osećaju ostali takmičari kad to čuju? Kako to psihološki utiče na ostale kandidate? Guraju pogrešnu priču", zaključio je Đole Đogani.

Autor: T.I.
Izvor: Informer
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>