Region

Svet

Maja Nikolić ipak dobila još jednu šansu da se izbori za starateljstvo nad sinom

Maja Nikolić danas ima razlog za radovanje, jer je pevačica, suprotno očekivanju, ipak dobila još jednu šansu da se izbori za starateljstvo nad svojim mlađim sinom. Kako kaže, viša sila ju je pogledala!

Maja Nikolić ipak dobila još jednu šansu da se izbori za starateljstvo nad sinom



Pevačica Maja Nikolić je danas iz Prvog opštinskog suda na Novom Beogradu izašla ushićena, jer je potpuno neočekivano dobila šansu da se još bori za starateljstvo nad sinom Lazarom.

Maji Nikolić u četvrtak oduzimaju sina?
Umesto očekivane konačne presude po kojoj bi njen mlađi sin pripao svom ocu, njenom bivšem suprugu Vuku Kandiću, pevačica će na novovom ročištu za nedelju dana, na istom mestu, zatražiti da se proces vrati na početak i da još jednom sudski veštaci utvrde njenu podobnost za odgoj sedmogodišnjeg dečaka kojeg je rodila u braku sa bivšim suprugom Vukom Kandićem.

Maja Nikolić i nakon žalbi izgubila starateljstvo nad sinom: Neću odustati od ove nepravde!
"Zbog reorganizacije suda i neke više sile, koja me je pogledala, uslišene su moje molitve da se danas proces ne okonča. Sudija Tatjana Jeremić, koja je četiri i po godine bila na ovom slučaju, od danas je zamenjena. Nadu nikako neću da gubim i za sina ću se boriti do zadnjeg atoma snage", rekla je Maja po izlasku iz sudnice.

Inače, mali Lazar je prema pređašnjoj odluci suda ocu dat na staranje, a sa majkom je provodio svaki drugi vikend tokom skoro pet godina, koliko proces traje.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>