Style

Ljubav

Keli Bruk neplanirano pokazala grudi: Pod svetlima reflektora haljina joj postala providna! (Foto)

Da li je Keli Bruk napravila jedan od najvećih modnih kikseva, ili je njen potez bio savim promišljen, tek na dodeli nagrada Nacionalne televizije u Londonu odenula je haljinu koja se toliko providela, da je komotno mogla da dođe i u toplesu.

Keli Bruk neplanirano pokazala grudi: Pod svetlima reflektora haljina joj postala providna! (Foto)



Tridesetčetvorogodišnja Keli Bruk, engleski model, glumica i TV prezenter, već je navikla gledalište na njene dobro poznate obline koje voli da ističe u prvi plan, Ipak, ovog puta, da li planirano ili ne, Brukova je publici ponudila ekskluzivu, te planetarnoj javnosti dala maltene nesmetani uvid u svoju anatomiju.

Naime, Keli se na sinoćnoj dodeli nagrada Nacionalne televizije u Londonu pojavila u izazovnoj haljini, rasečenoj i gore i dole, odnosno sa predubokim dekolteom i previsokim šlicem, te ponosno šetala svoje poprsje i duge noge.


Foto: Ilustracija/Instagram/hashtags/kellybrook

Ipak, ni tu nije kraj. Keli izgleda nije računala na dobro poznatu moć bliceva i reflektora koji svojom snagom i najmanju manu izvedu na videlo. Ovog puta, mana je bila tekstura materijala haljine, koji je pod svetlima reflektora postao - providan!

Brukova je ponosno gazila crvenim tepihom sa širokim osmehom na licu, dok su se ispod haljine ponosno šepurile njene grudi koje su svu pažnju fotoreportera zaokupile za sebe


Foto: Instagram/hashtags/kellybrook

I dok su se mnogi pitali zašto je pobogu TV zvezda brushalter ostavila kod kuće, Keline grudi sa zadovoljstvom su titulu zvezde večeri prigrabile za sebe, te ne bi čudilo ukoliko im se svetla reflektora oslade, pa posle ovog debija nastave javno da se promovišu.

Autor: T.I.
Foto: Instagram/hashtags/kellybrook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>