Svet

Region

Koko Ti ponosna na svoje poreklo: Ja sam Srpkinja!

Koko Ti, čuvena starleta i supruga repera Ajs Tija, nadaleko poznata po svojim pozamašnim oblinama, ne krije svoje srpsko poreklo. Naprotiv, na društvenim mrežma često ume i da se pohvali istim.

Koko Ti ponosna na svoje poreklo: Ja sam Srpkinja!Koko Ti lansirala svoju kolekciju seks igračaka: Upoznajte vaše nove najbolje prijatelje! (Foto)
Tridesetčetvorogodišnja Koko Ti jedna je od najprimećenijih starleta u svetu američkog, pa i svetskog šou biznisa. Plejboj zečica, fitnes model, zvezda rijaliti programa, glumica, vlasnica sopstvene modne linije, ali i sopstvene kolekcije seksi igračaka... spisak je takoreći nepregledan. Ali, supruga repera Ajs Tija pažnju privlači i isticanjem svog porekla, koje nije američko, već srpsko!

Tako, Koko Ti je još ranije otkrila da je srpskog porekla, i to po babi i dedi sa majčine strane, a sada je to još jednom objasnila jednom znatiželjnom obožavaocu na društveoj mreži Tviter.

Naime, tviteraš je starleti postavio pitanje u vezi sa njenim korenima. "Koko, ne želim da budem nepristojan, ali pošto Jugoslavija više ne postoji, da li si ti Hrvatica, Bosanka, Slovenka ili Srpkinja", pitao je on.

A odgovor Koko Ti bio je jasan i nedvosmislen: "Ja sam Srpkinja!"


Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>