Region

Svet

Jelena Jovanović dobila ponudu od Saše Popovića: Prija mi što ću sarađivati sa Grandom!

Jelena Jovanović defnitivno je dobro postupila što je učestvovala u Farmi 5, s obzirom da su sada poslovne ponude za nju počele da dolaze sa svih strana, a upravo jedna takva stigla je od strane Saše Popovića.

Jelena Jovanović dobila ponudu od Saše Popovića: Prija mi što ću sarađivati sa Grandom!



Edin Škorić i Jelena Jovanović proslavili tri meseca veze: Tek smo počeli! (Foto)
Pre šest godina Jelena Jovanović bila je učesnik takmičenja Zvezde Granda, ali se nije plasirala u finale. Zajedno sa Milicom Pavlović, i svojim dečkom Edinom Škorićem, kao i kolegom Danijelom Alibabićem, Jelena je gostovala u emisiji "Narod pita". Saša Popović je odlučio da pusti Jelenin nastup iz vremena kada je bila "Zvezdama Granda", a nakon što su se podsetili kako je to izgledalo, pevačici je ponudio i ponovnu saradnju.

"Prija mi što mi je Saša ponudio saradnju sa "Grandom"! Ukoliko se dogovorimo, biće mi zadovoljstvo da sarađujem sa tom kućom, koju veoma poštujem i u kojoj sam počela da pevam i afirmisala se. Plan je da snimim dobru pesmu, a ostalo će samo doći. Godinama sam radila na sebi, imala podršku ljudi koji me vole i sad je pravo vreme za mene", kaže Jelena za "Alo".

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>