Region

Svet

Lepa Brena prekinula odmor na Baliju da bi podržala majku na operaciji

Lepa Brena i Boba Živojinović, koji su  otputovali na Bali kako bi proslavili 22 godine svog braka, morali su da prekinu domor, te da se vrate u Beograd, jer Brenina majka ide na operaciju oba kolena.

Lepa Brena prekinula odmor na Baliju da bi podržala majku na operaciji



Lepa Brena uživa u Dubaiju: Bez šminke i glamura, ona je i dalje diva (Foto)
Dvonedeljni odmor, koji je Boba darivao Lepoj Breni kao poklon-putovanje, supružnici su iskoristili za potpunu relaksaciju na više destinacija, ali su ipak morali da se vrate zbog zdravstvenog stanja njene mame Ifete Jahić. Poznati par je prvo uživao u detoks tretmanima na Tajlandu, gde tradicionalno odlaze, a zatim su produžili na Bali, gde uživaju u toplom moru i apsolutnom miru.

Brenina mama već nekoliko meseci čeka na operaciju kolena. Nekoliko puta je hirurški zahvat otkazivan, ali Ifeta ovog puta ide u bolnicu.

Lepa Brena: Novi album ću posvetiti majci Ifeti
"Moja mama mora da ide na operaciju kolena i to je trebalo da se uradi još u septembru. Srela sam tada prijatelja koji mi je otkrio da je njegova baka sa 83 godine operisala koleno na VMA i nisam mogla da poverujem koliko je medicina uznapredovala jer se nekada nisu odlučivali da starije osobe podvrgavaju operativnim zahvatima", ispričala je nedavno Brena.

Međutim, Brena kaže da nerado govori o majčinoj operaciji.

"Publicitet te vrste mi ne prija, zdravstveni problemi nisu tajna, ali nije mi drago da o tome javno govorim. Ja sam tu da zabavim narod, a ne da jadikujem. Kad sve prođe pričaću o tome kao jednom novom iskustvu", kazala je Lepa Brena.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>