Svet

Region

Robert Patinson: Nekad kosu nisam prao po šest nedelja, a sad čak i kremu mažem

Mnoge devojke Roberta Patinsona vide kao jednog od najpoželjnijih glumaca. Verovatno dok ga ne pomirišu. Jer, ovog glumca bije glas da i nije baš zagovornik čistog načina života. I to "čistog" mislimo u bukvalnom smislu te reči.

Robert Patinson: Nekad kosu nisam prao po šest nedelja, a sad čak i kremu mažem



Devojke širom sveta izgubile su glavu za Robertom Patinsonom nakon što su ga u "Sumrak sagi" gledale kao Edvarda Kalena. Ali, da su znale kakav ga glas bije, možda baš i ne bi sa takvim sjajem u očima zurile u zgodnog vampira na filmskom platnu.

Naime, 27-godišnji glumac nije baš agilan kada je u pitanju održavanje lične higijene. Sam je priznao da jednom kosu nije prao čak 6 nedelja, a pre par godina razvio je i izvesnu, ne baš zavidnu reputaciju, kada je izvor sa snimanja "Sumrak sage" otkrio da gumac smrdi, i da se gotovo nikad ne kupa!

Ipak, čini se da je Robert rešio da okrene novi list nakon što je postao zaštitno lice novog Dior parfema.

"Bio sam u fazonu da samo operem zube, istuširam se na brzinu i izletim iz kuće. Ne znam da li je to Diora, ali sada sam počeo čak i kremu da mažem", rekao je Patinson, i sarkastično dodao: "To je vrlo duboka promena u mom životu!"

A samo nekoliko godina ranije, upitan da li je zaista istina da kosu jednom nije oprao čak šest nedelja, glumac se nije ustručavao da kaže svoje mišljenje. "Zaista ne vidim poentu u pranju kose. Ukoliko vas nije briga da li vam je kosa čista ili ne, zašto biste je uopšte prali? To je kao, ne čistim svoj stan jer me baš briga. Stan imam samo da bih imao gde da prespavam. Isto tako, kosu imam samo, eto, da mi stoji na glavi. Zaista me nije briga da li je čista ili ne", šokirao je tada glumac svojim odgovorom.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>