Region

Svet

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski na meti nepristojnih ponuda - Starije žene mi pišu neke čudne stvari o seksu!

Daniel Kajmakoski, finalista šoua X Factor Adria, važi za jednog od najpoželjnijih takmičara, te ni ne čudi što gotovo svakodnevno dobija "nepristojne ponude", i to od znatno starijih dama.

 X Factor Adria: Daniel Kajmakoski na meti nepristojnih ponuda - Starije žene mi pišu neke čudne stvari o seksu!



Finalista muzičkog šoua X Factor Adria, Daniel Kajmakoski, munjevitom brzinom se izborio za status favorita, a tome je, sem anđeoskog glasa, doprineo i izgled šarmantnog Makedonca, koji je takoreći poput magneta privukao pripadnice nežnijeg pola. To je čak otišlo toliko daleko, da Danijelu redovno, preko Fejsbuka, starije dame nude seks! Naime, kako "Alo" saznaje, Kajmakoski je dobio nekoliko ponuda seksualne sadržine, na koje nije želeo ni da odgovori.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski našao devojku?! Pao poljubac?! (Foto)
"Daniel je zaista ponosan na sve fanove i raduje se svakom susretu sa njima. Međutim, kao što se sa mnogim poznatim ličnostima dešava, i on je dobijao razne poruke na društvenoj mreži Fejsbuk. Tako je nekoliko puta od starijih dama dobio seksualne ponude, ali on je trenutno fokusiran samo na takmičenje i želi da se što bolje pokaže na tom polju", otkrio je za "Alo" izvor blizak Danielu.

I sam Daniel je potvrdio ove navode.

"Imam 30 godina i veliki broj mojih fanova su male cure koje mi pokazuju najiskrenije prijateljstvo. Ali, ima tu i velikih, starijih cura koje mi pišu čudne stvari o seksu na Fejsbuku, ali ja nisam glup da to prihvatim", rekao je Daniel, i priču skrenuo na video klip koji su mu fanovi napravili, a koji mu je naterao suze na oči.

X Factor Adria: Snimak koji je rasplakao Daniela Kajmakoskog! (Video)
"Upravo sam gledao klip na internetu koji su moji fanovi napravili, a na kome su njihove slike na kojima drže tablu sa određenim rečima i na kraju se dobije cela priča. Rasplakao sam se dok sam gledao taj klip, jer mi zaista znači njihova podrška. Inače, dok razmišljam o svemu što mi se dešava, ponekad mi se pojavi suza. Totalno sam fokusiran na ovo takmičenje i uživam u svemu što mi se dešava", kazao je Daniel Kajmakoski.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>