Region

Svet

Nemanja Stevanović i njegova verenica Jelena spremni: Biraju krevetac za bebu

Nemanja Stevanović i njegova verenica Jelena Filipović uskoro će postati roditelji, te se za tu, najvažniju životnu ulogu već spremaju, pa brižljivo obilaze prodavnice sa bebi opremom.

Nemanja Stevanović i njegova verenica Jelena spremni: Biraju krevetac za bebu



Nemanja Stevanović će postati tata!
Pevač Nemanja Stevanović nedavno je na svom fejsbuk profilu objavio da će postati tata! Tako, ova godina biće prelomna za popularnog pevača: em što staje na "ludi kamen" sa svojom devojkom, inače manekenkom Jelenom Filipović, em će uploviti i u roditeljske vode.

Nemanja Stevanović se ženi 1. marta: Venčaćemo se na moj rođendan!
On i Jelena već se užurbano spremaju, te obilaze radnje sa bebi opremom, kako bi već imali spreman krevetac kada prinova dođe na svet. Za emisiju "Exkluziv", Nemanja je kazao da je veoma uzbuđen zbog uloge koja ga čeka.

"Jako sam srećan... nisam baš najsvesniji šta mi se dešava, valjda to kod nas muškaraca dolazi kasnije, tek kad se rodi", rekao je Stevanović. On je takođe otkrio da bi voleo da dobije ćerkicu, jer obožava devojčice, ali misli da će ipak dobiti dečaka.

"Jelena i ja bismo voleli da bude devojčica, ali baš nešto mislimo da će biti muško", rekao je, i našalio se da će na nastupima, kada dođe beba, početi da peva dečje pesmice.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot/Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>