Region

Svet

X Factor Adria: Fifi - Pa šta i ako smo falširale!? I Rijana falšira! (Foto)

U trećem "lajvu" šoua X Factor Adria, takmičenje su napustile Marinela Đogani i Fifi Janevski, članice benda "H2O". Njih dve su u dvoboju izgubile od Aleksandre Sekulić, za koju su sudije procenile da je bolje otpevala.

X Factor Adria: Fifi - Pa šta i ako smo falširale!? I Rijana falšira! (Foto)



X Factor Adria: H20 napušta šou, Aleksandra Sekulić bolja od Fifi i Marinele u duelu!
Jučerašnja epizoda regionalno najpopularnijeg muzičkog takmičenja X Factor Adria nije se dobro završila za Kristininu grupu "H2O", odnosno Fifi Janevski i Marinelu Đogani. Nakon proglašenja rezultata, gde je Željko Joksimović odlučio da njih dve idu kući, u bekstejdžu je vladalo nezadovoljstvo takmičara: "Mnogo nam je žao nam je što su ispale! Fifi je uvek bila spremna za šalu i mnogo će nam nedostajati", čulo se u bekstejdžu.

Teodora iz grupe "4U" bila je najuznemirenija: "Ne mogu da verujem, skroz sam razočarana, ne mogu da zaustavim suze! Marinela mi je najbolja drugarica ovde i velika podrška", rekla je uplakana Teodora.



Ni Fifi, sasvim očekivano, nimalo nije bila zadovoljna rezultatom.

"Očekivala sam više! Mislim da nismo zaslužile da ispadnemo već u trećem lajvu", rekla je vidno razočarana Fifi, dok je Marinela bila suzdržanija: "Naravno da mi je krivo, ali pre svega najviše mi je žao zbog prijatelja koje sam ovde upoznala."

Na pitanje kako komentarišu ocene Željka Joksimovića, Fifi je u svom stilu rekla: "Ne znam da li smo falširale, ali ako i jesmo, pa šta – i Rijana falšira", dok se Marinela samo nasmejala njenom komentaru i kazala: "Nikom ništa ne zameramo, ovo je takmičenje i drago nam je što sam učestvovale!"

Ove dve šarmantne devojke u budućnosti će nastaviti da se bave muzikom, a obećele su i da će  svoje brojne fanove uskoro obradovati bar jednom zajedničkom pesmom.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>