Region

Svet

Nataša Bekvalac prsa u prsa sa egzotičnom plesačicom (Foto)

Nataša Bekvalac još uvek se nalazi na Tajlandu, gde uživa sa svojim verenikom Vladom Vuksanovićem, a da se trudi da kao prava turistkinja upozna sve atrakcije ove zemlje, pokazuju i slike koje objavljuje na društvenim mrežama.

 Nataša Bekvalac prsa u prsa sa egzotičnom plesačicom (Foto)



Nataša Bekvalac ošišala Vladu Vuksanovića na nulu! (Foto)
Nataša Bekvalac i njen verenik Vlada Vuksanović uživaju u egzotici Tajlanda, a atraktivna pevačica trudi se da, kao prava turistkinja, upozna sve čari i atrakcije ove zemlje. Budući da je Tajland poznat po provokativnim  i egzotičnim "promoterkama" ove zemlje kao raja za turiste, tako Nata nije propustila prliku da se fotografiše sa jednom od njih.

Naime, Nataša i Vlada očito su upali usred kakve karnevalske povorke, te je pevačica iskoristila priliku da delić atmosfere uhvati i objektivom fotoaparata. Ona je pozirala sa jednom egzotičnom plesačicom, u pozi "prsa u prsa", s tom razlikom što je Nataša, za razliku od provokativne Tajlanđanke, bila obučena od glave do pete. Kakogod, zanosne devojke na fotografiji prosto love poglede, a vi procenite da li je jedna od njih dve bolja.


Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>