Region

Svet

Janko Tipsarević zbog male Emili častio ceo grad

Naš teniser Janko Tipsarević postao je u petak otac male devojčice, kojoj su on i supruga Biljana Tipsarević dali atraktivno ime Emili.

Janko Tipsarević zbog male Emili častio ceo grad



Nekadašnja voditeljka, sada modna kreatorka Biljana porodila se u novosadskoj bolnici Betanija i donela na svet zdravu ćerkicu, a uspešan teniser je rano ujutro izveo svoje mezimice iz porodilišta.

Janko je u znak zahvalnosti doneo u porodilište posluženje za medicinsko osoblje koje je brinulo o njegovim princezama, nakon čega su, želeći da sačuvaju svoju intimu Tipsarevići napustili bolnicu na sporedni izlaz.

Janko Tipsarević doveo ćerkicu Emili kući (Foto)
Biljana, Janko i malena Emili trenutno borave u Biljaninoj porodičnoj kući u Novom Sadu kod njenih roditelja, gde će ostati sve dok beba ne bude spremna za preseljenje u novi dom u Beogradu. O imenu nisu odlučivali ni Jankova ni njena porodica, već isključivo mladi roditelji.

Janko Tipsarević plakao kada je prvi put video svoju ćerku
"Da, moja unuka se zove Emili. Moja snaja i sin su odlučivali o imenu, a meni nije padalo na pamet da se mešam. Bitno mi je da je beba odlično, da je zdrava i da napreduje, kao i Bilja, kojoj ipak treba dati vremena da se okrepi i oporavi od porođaja. Junački je to podnela, svaka joj čast. Ja sam juče došao iz Novog Sada i neću se vraćati odmah tamo. Pustiću ih da se odmore", kaže za "Blic" Jankov otac.

Janko će se već u narednih nekoliko dana vratiti svojim obavezama, a sigurni smo da će mu Emili doneti svu potrebnu snagu za nove pobede.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>