Region

Svet

Lepa Brena sprema spektakl u Novom Sadu: Zbog nje ugrađuju hidraulične liftove u binu!

Lepa Brena će na Dan zaljubljenih 14. februara nastupiti u hali "Spens" u Novom Sadu, a ovo će biti njen prvi susret sa Novosađanima posle 18 godina, pa očekivano želi da im priredi pravi spektakl.

Lepa Brena sprema spektakl u Novom Sadu: Zbog nje ugrađuju hidraulične liftove u binu!



Lepa Brena uživa u Dubaiju: Bez šminke i glamura, ona je i dalje diva (Foto)
Pevačica Lepa Brena potrudiće se da njen nastup liči na dva koncerta kojima su Beograđani mogli da prisustvuju u Areni 2010. godine, a iako se trenutno nalazi na Tajlandu, gde odmara i puni baterije, folk diva ništa ne prepušta slučaju. Ona je timu svojih saradnika saopštila svoje zahteve, a jedan od njih su i hidraulični liftovi, koji treba da budu ugrađeni u binu. Takođe hoće specijalne svetlosne efekte i najbolje ozvučenje.

"Brena želi da novosadska publika te večeri ima i vizuelan i muzički ugođaj. Tražila je da se na bini napravi lift, iz kog će izaći ispred publike. Pored toga, zahtevala je besprekornu rasvetu i ozvučenje. Brena je veoma uzbuđena jer će posle osamnaest godina nastupiti pred publikom u Novom Sadu, gde će biti i mnogi njeni prijatelji s kojima se druži još od vremena kad je živela u tom gradu", kaže dobro obavešteni izvor blizak organizatorima.

Brena će se još nekoliko dana odmarati na Tajlandu, gde prikuplja energiju za koncert koji je čeka. Po povratku u Beograd radiće na koreografijama s plesačima, kao i na kostimima koje će te večeri poneti. Karte za koncert se prodaju bolje nego što se očekivalo pa ne bi bilo iznenađenje da folk zvezda zakaže još jedan nastup.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>