Region

Svet

Maji Nikolić u četvrtak oduzimaju sina?

Pop pevačica Maja Nikolić već pet godina je u borbi za starateljstvo nad svojim mlađim sinom. Dve godine ranije sud je dete dodelio ocu, a u četvrtak će definitivno biti doneta odluka kod koga ostaje.

Maji Nikolić u četvrtak oduzimaju sina?



Sudski proces koji Maja Nikolić vodi sa drugim bivšim suprugom Vukom Kandićem dobiće epilog u Prvom osnovnom sudu. Pevačica kaže da do sada nije gubila veru i činila je sve da poništi sudsku odluku po kojoj je njen mlađi sin Lazar dodeljen ocu.

Maja Nikolić i nakon žalbi izgubila starateljstvo nad sinom: Neću odustati od ove nepravde!
"Potonule su mi sve lađe kad sam uradila sve što sam znala i umela. Žalila sam se i Apelacionom i revizionom sudu, kucala na razna vrata i molila da me čuju i da se suprotstave samovolji sudije koja je uprkos činjeničnom stanju i veštačenju odlučila da mi oduzme dete. Prekosutra će se okončati agonija i neću više imati volje za životom", kaže Maja za "Blic" kroz suze.

Maja Nikolić: Proganja me bivša devojka mog verenika, život mi je zagorčala!
Osim sedmogodišnjeg Lazara, Maja ima i šesnaestogodišnjeg sina Novaka iz braka sa Mirkom Šćepanovićem. Celog života je samostalno brinula o Novaku, a od razvoda sa Kandićem, kaže, izdvajala je novac za alimentaciju koju je plaćala za izdržavanje Lazara.

"Radim naporno samo da mojim sinovima ništa ne fali. Veštaci su dva puta utvrdili da Laza i ja imamo izuzetno emotivan i nežan odnos. Papire sam ponela i Tomi Nikoliću u kabinet. Nikada nisam bila nesrećnija i nemoćnija. Ne znam šta ću da radim kad mi i definitivno budu uzeli dete."

Maja je u toku petogodišnjeg sudskog procesa sa bivšim suprugom promenila pet advokata i potrošila blizu 15.000 evra, ali nije uspela da ostvari cilj - da ponovo deli isti krov sa svojim sinom Lazarom. Inače, pevačici ni u ljubavnom životu u poslednje vreme ne cvetaju ruže, budući da joj verenika Alena pokušava preoteti njegova bivša devojka.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>