Region

Svet

Nataša Bekvalac ošišala Vladu Vuksanovića na nulu! (Foto)

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović i dalje uživaju na Tajlandu, a pored slika lepota prirode, ali i lepota njih dvoje, pevačica je rešila da svoje fanove počasti i živim primerom kako to izgleda kada ona izigrava frizerku.

Nataša Bekvalac ošišala Vladu Vuksanovića na nulu! (Foto)



Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović u inat svima: Uživaju u zagrljajima na Tajlandu! (Foto)
Pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vlada Vuksanović provode se na Tajlandu, te koriste svaki trenutak za užitak. Morski plodovi, egzotični kokteli, lenčarenje na plaži, brčkanje u moru... kao što je i sama Nataša napisala pre neki dan, raj na Zemlji!

Međutim, pored uobičajeno rajskih fotografija, ovog puta Nata je iznenadila fotografijom na kojoj je Vlada, koji je ionako nedavno skratio kosu, sada drastično ošišan - na nulu!



PREMIJERA: Nataša Bekvalac - Bolesno te volim! Novi spot, grudi i gola guza u prvom planu! (Video)
Ubrzo se i otkrio krivac ovakve Vuksanovićeve frizure - niko drugi, do njegova verenica Nataša! Naime, fotografija je odmah izazvala mnogo komentara koji su se ticali Vladine frizure, a onda je novosadska barbika dala i objašnjenje. "Zato što sam pokušala da izigravam frizerku", napisala je Nataša i potvrdila da se ne snalazi baš najbolje sa mašinicama za šišanje.



Inače, Nataša i Vlada su upravo na egzotičnom Tajlandu proslavili dvogodišnjicu svog poznanstva, a sudeći po osmesima i sreći koja je prisutna na svakoj fotografiji, verenicu su zaljubljeniji no ikad.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>