Svet

Region

Dvejn Džonson spremačicu iznenadio novim automobilom: Volim je kao mamu (Foto)

Dvejn Džonson, jedan od "najopakijih" holivudskih momaka, pokazao je da ispod gomile mišića kuca veliko srce. Tako, glumac i rvač nije štedeo kada je hteo da obraduje svoju spremačicu, pa joj je kupio novi automobil Ford Edž.

Dvejn Džonson spremačicu iznenadio novim automobilom: Volim je kao mamu (Foto)Četrdesetjednogodišnji Dvejn Džonson, poznatiji kao Rok, iz rvanja prešao je u glumačku branšu, te sada važi za jednog od najplaćenijih glumaca. Zapravo, junak akcionih filmova proglašen je glumcem koji je u 2013. godini doneo najviše zarade producentima, a za to su mahom zaslužni filmovi "Pakle ulice 6" i "Dži Aj Džo: Odmazda".

Svoj enormno uvećan bankovni račun Rok ne troši samo na sebe, već i na one na koje zvezde najčešće zaborave - poslugu. Tako, on je svojoj spremačici Esperanci rešio da udovolji, te joj pazario najnoviji model automobila Ford Edž.


"Deset godina ona pazi na naš dom kao brižna mama. Upravo sam Esperancu iznenadio novom vožnjom! Volimo te", napisao je Dvejn pored fotografije na kojoj on i Esperanca u zagrljaju poziraju ispred novog automobila.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>