Region

Svet

X Factor Adria: Željko Joksimović obećava - Imam dva aduta, sledi žestoka borba! (Foto)

Treća "lajv" emisija X Factor Adria će po svemu sudeći biti jako uzbudljiva, a nadmetanje se zahuktava ne samo među takmičarima, već i, pa možda čak i više, među sudijama.

X Factor Adria: Željko Joksimović obećava - Imam dva aduta, sledi žestoka borba! (Foto)



Sudije i mentori u šouu X Factor Adria opasno su se naoštrili za sledeći "lajv" koji startuje večeras od 21 čas na TV Pink. Inače, u večerašnjoj epizodi takmičari će se predstaviti hitovima domaće muzike, a specijalni gost biće Jelena Tomašević.

X Factor Adria: Željko Joksimović rasplakao Tamaru Milanović! Kiki - Nije nadmena, ali podržavam Željkovu kritiku!
Večeras imamo i povratak starog takmičara, Maida Hećimovića, koji se u šou vraća zahvaljujući glasovima publike. Tako, kako Maid pripada Željkovoj grupi, tako će ovaj najstrožiji sudija dobiti i pojačanje, što mu je svakako preko potrebno, budući da su do sada ispadali samo njegovi kandidati, odnosno Mladen Lukić i Maja Novaković, te je Joksimović "spao" samo na Danijela Kajmakoskog. Ipak, povratkom Maida, i Željko se vraća na veilka vrata.

"Gledajte treću lajv emisiju, ja sad imam dva aduta, sledi žestoka borba", poručio je Joksimović.


Inače, pripreme za emisiju su već uveliko u toku, a u studiju u Šimanovcima vlada uzavrela atmosfera. "Budite večeras uz mene i moje drugare!  Hvala svima koji me podržavaju, glasaju i koji su uz mene, zbog vas i imamo volju da budemo još bolji", poručila je takmičarka Aleksandra Brković koju je njen mentor Kiki Lesendrić nazvao "čačanska oluja" zbog njenog moćnoh vokala.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>