Region

Svet

Saša Popović zapretio: Izbaciću svakog ko mi u emisiju dođe u farmerkama i džemperu! To je za ulicu!

Saša Popović, direktor "Grand produkcije" voli glamur na sceni, pa upravo zbog toga zamera svojim pevačima što svojom nemarnom garderobom i neodgovornim ponašanjem vređaju i njega, ali pre svega publiku.

Saša Popović zapretio: Izbaciću svakog ko mi u emisiju dođe u farmerkama i džemperu! To je za ulicu!Saša Popović i sa polomljenim rebrima ostaje radoholik: Nadzirao snimanje emisije preko Skajpa!
Direktor "Grand produkcije" Saša Popović kazao je da ga izuzetno nervira što pevači iz njegove "kuće" ne mogu malo više da se potrude oko garderobe, te u emisije dolaze sa neadekvatnim stajlingom, u "opuštenoj" odeći, po njegovom mišljenju sasvim neadekvatnoj za veliku scenu.

"Upozoravam pevače, ovo je velika scena, ovo je velika emisija, a vidim da neki dolaze u džemperu i farmericama u kojima idu po ulici i sede u kafiću. Evo javno ih upozoravam, ako još neko tako dođe, izbaciću ga", zapretio je Popović, koji je inače poznat po svom surovom profesionalizmu.

On je dodao i da je već hteo da izbaci nekoliko njih, ali nije želeo da ih javno bruka, te da je ovo i poslednje upozorenje za sve. 

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>