Region

Svet

Stanija Dobrojević: Moje golo dupence blistavije je od mnogih obraza!

Dok je Stanija Dobrojević aktivna na društvenim mrežama, muškarci ne moraju da listaju Plejboj i slične magazine! Elem, najpopularnija srpska starleta voli da se fotografiše, te slobodno možemo reći da je kraljica "selfija" u regionu.

Stanija Dobrojević: Moje golo dupence blistavije je od mnogih obraza!



Stanija Dobrojević opet provocira izazovnim fotografijama - Nje i đavo treba da se plaši! (Foto)
Najpopularnija srpska starleta Stanija Dobrojević veliki je ljubitelj socijalnih mreža, te na opštu radost objavljuje svoje fotografije iz najrazličitijih situacija... to nisu samo seksi poze u zavodljivom donjem vešu, već i one svakodnevne, te smo tako videli Staniju i na fakultetu, i zatrpanu knjigama, i u teretani, i u kuhinji... ali, ipak su omiljene one prve, te se uvek željno iščekuje novi "Stanijin momenat", gde će bivša učesnica rijaliti emisija i buduća spisateljica pokazati sve svoje ženske atribute.

Naravno, takve provokativne fotografije ne mogu a da ne izazovu i negativne, često i vrlo zlobne komentare. Ali, Stanija je navikla da diže prašinu, pa za iste ni ne haje, već samo odgovara u svom stilu. "Moje golo dupence blistavije je od mnogih obraza", lakonski je zlobnicima odgovorila formalno još uvek nepotvrđena vlasnica najbolje guze u Srbiji.


Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>