Region

Svet

Džunior Džek odveo Katarinu Ostojić Kaju iz Beograda zbog poročnog života!

Džunior Džek uživa u ljubavi sa Katarinom Kajom Ostojić, ali ipak nije potpuno zadovoljan njenim ponašanjem. Tako, rešio je da je odvede van Beograda, jer je pevačica navodno ovde, baz njega, poptpuno prepuštena poročnom životu.

Džunior Džek odveo Katarinu Ostojić Kaju iz Beograda zbog poročnog života!



Katarina Kaja Ostojić: Čim prikupim papire, udajem se za Džunior Džeka! (Foto)
Ukoliko Kaja planira da postane gospođa Lučente, svoj život će morati da promeni iz korena. Uprkos tome što je Džunior Džek zaprosio Katarinu Ostojić pre dve godine, njih dvoje se još nisu venčali, kako navode izvori bliski pevačici, zbog toga što ona ima loše navike koje ne priliče ozbiljnoj ženi koja bi trebalo da postane supruga zvezde njegovog kalibra.

"Naime, strpljivi Džunior nadao se da će Kaja sama uvideti da noćni izlasci i opijanje treba da ostanu u prošlosti, a ona da se uozbilji. Međutim, kad je video da od toga nema ništa i da ona svaki put kad je u Beogradu bez njega okuplja društvo u svom stanu i banči s njima po klubovima, menja dan za noć, uslovio ju je - promena ili raskid! On ju je odveo odavde da bi promenila svoj život", otkrila je za "Kurir" Kajina drugarica koja nije želela da se njen identitet objavi.

Takođe, pevačicina drugarica kaže da ne zna šta je bila kap koja je prelila čašu, ali već drugi je mesec kako Kaje nema u Beogradu.

"Početkom decembra otišla je u Brisel i tad nam je rekla da mora da sredi svoju vezu i da se nećemo viđati u narednom periodu", kaže izvor, i dodaje da se Kaja nije vraćala kući ni za novogodišnje i božićne praznike, te je sasvim neizvesno kada će ponovo niti u srpskoj prestonici.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>