Region

Svet

Mile Kitić peva sa Despinom Vandi i Azisom: Namerava da pokori ceo Balkan!

Mile Kitić ne prestaje da iznenađuje, a noviteti kojima će folk legenda obradovati svoje fanove ovog puta stiže od internacionalne saradnje, te će tako pevač svoj glas ukrstiti sa grčkom zvezdom Despinom Vandi i bugarskim pevačem Azisom.

Mile Kitić peva sa Despinom Vandi i Azisom: Namerava da pokori ceo Balkan!



PREMIJERA: Mile Kitić i Baki B3 snimili duet - Erotski dinamit! (Video)
Folk pevač Mile Kitić usmerio se na internacionalno tržište, te će svoje obožavaoce iznenaditi jednom neobičnom saradnjom. Naime, srpska folk legenda snimiće zajedničku pesmu sa grčkom pevačicom Despinom Vandi i bugarskom zvezdom Azisom, te upravo time planiraju da pokore ceo Balkan.

"Na ideju da se spoji njih troje došli su autori iz Grčke s kojima je Mile uspostavio saradnju krajem prošle godine. Na njegovom novom albumu najveći hit je numera "Nokaut", koju su Grci i potpisali, a tekst je uradila njegova žena Marta Savić. Ona je pomogla da u priču uđe i Azis, s kojim je ranije sarađivala i snimila duet", kaže izvor "Kurira" blizak pevaču.

Kitić je nedavno, na poziv grčkih diskografa, boravio u Atini kako bi snimio nekoliko pesama i dao intervjue za tamošnje medije.

"Na grčkom tržištu će se uskoro pojaviti pesma u kojoj Mile peva na srpskom, a repuje njihov izvođač na grčkom. Pomenutu numeru, kao i duet s Despinom, radili su Zanis i Rigas i kompozitor Teri Siganos, koji su pre nekoliko godina sarađivali s Mirkom Gavrićem. Veoma su poznati hit-mejkeri, imaju fantastičan studio, u kojem rade brojne zvezde, ne samo iz Grčke nego i iz celog sveta", zaključio je izvor.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>