Region

Svet

Ivan Marinković: Goco, bolje ti je da pevaš no da se baviš mojim životom!

Ivan Marinković nije zadovoljan odnosom sa bivšom suprugom Gocom Tržan, a naročito što se isti odražava na njegov odnos sa ćerkom Lenom. Bivši farmer tvrdi da pevačica huška Lenu protiv njega.

Ivan Marinković: Goco, bolje ti je da pevaš no da se baviš mojim životom!Gocu Tržan napali što nije dala Ivanu Marinkoviću da vidi ćerku: Dok sam ja van Beograda, neće je ni videti!
"Nikada ne bih svojoj ćerki rekao nešto loše za njenu mamu, za razliku od Goce, koja to očigledno radi sve vreme, jer mi Lena stalno postavlja pitanja koja vidim da nije sama smislila. Goca dobro zna da nemam niša protiv njene veze sa Rašom, očigledno je zaboravila da smo svi zajedno pili piće i razgovarali", kazao je  Ivan Marinković.

"Lenu sam samo pitao da li se Raša dobro ponaša prema njoj i, kada mi je potvrdno odgovorila, više ni reč o njima nisam sa detetom razgovarao", kaže Ivan i tvrdi da nisu tačni navodi da mu se pleni imovina zbog duga za alimentaciju, jer je sve isplatio i da ga Goca blati jer je sada popularniji od nje.

Svojoj bivšoj supruzi Ivan Marinković je poručio: "Bolje ti je da pevaš nego što se baviš mojim životom!"

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>