Region

Svet

Danijel Alibabić: Neprijatno mi je zbog moje bivše supruge, ali nemam potrebu da se pravdam!

Danijel Alibabić bio je gost u studiju u Šimanovcima, odakle se uživo emituje emisija "Narod pita", a voditelj Saša Popović nije propustio da pevača pita kako se oseća posle svima poznatog skandala.

Danijel Alibabić: Neprijatno mi je zbog moje bivše supruge, ali nemam potrebu da se pravdam!



Danijel Alibabić: Molim Jovanine ljubavnike da se više ne javljaju!
Nakon što je Jovana Nikolić objavila da ju je Danijel maltretirao i fizički zlostavljao, pevač kaže da je pomalo umoram posle svega. Dodaje kako mu je krivo što su svi upućeni u njegov privatni život i što su morali da čitaju sve što su čitali o njemu, a što je izjavljivala njegova bivša supruga.

"Nikome se do sada nisam pravdao, pa neću ni sada", počeo je Danijel Alibabić i nastavio da govori o tome kako mu je porodica bila velika podrška, kao i prijatelji i da mu je to pomoglo da prebrodi dane koji su iza njega. "Jako mi je neprijatno da pričam o nekim stvarima koje bi trebalo da budu deo privatnog života", rekao je pevač, čime je završio svoj komentar na ceo skandal.

"Ja ga znam nekoliko godina, moram da kažem da je i kulturan i fin, vaspitan. Volim da u Grandu imam pevače koji se ponašaju kao Danijel", rekao je Saša Popović, koji je pevaču takođe pružio podršku.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>