Style

Ljubav

Adrijana Lima kao Viktorijin anđeo: Zanosne obline i seksi donji veš ostavljaju bez daha (Foto)

Adrijana Lima s razlogom nosi titulu Viktorijinog anđela, te svojom savršenom linijom i zanosnim oblinama dokazuje da teško da postoji model kojem bi bolje pristajali komadi jednog od najprestižnijih brendova donjeg veša na svetu - Victoria's Secret.

Adrijana Lima kao Viktorijin anđeo: Zanosne obline i seksi donji veš ostavljaju bez daha (Foto)



Adrijana Lima: Volim Srbiju i nedostaje mi! (Foto)
Tridesetdvogodišnja Brazilka i verovatno najlepša srpska snajka, Adrijana Lima, jedan je od najplaćenijih modela na svetu, a kao zaštitno lice brenda Victoria's Secret teško da će se ikada o njoj razmišljati na drugi način, u profesionalnom smislu, osim kao o Viktorijinom anđelu.

Perje, dragulji i gola koža: Održana najseksepilnija smotra na svetu - Victorias Secret! (Foto+Video)
U redove Viktorijinih anđela Lima je pristupila davne 2000. godine, i od tada se nijedna revija ovog brenda ne može zamisliti bez nje. Godine 2012, godišnji Victoria's Secret šou otvorila je čak samo dva meseca nakon što je na svet donela svoju drugu ćerku, a pistom prošetala svoju besprekornu liniju na kojoj se nije video ni trag skorašnje trudnoće.



Ni danas se kolekcija Victoria's Secret-a ne može zamisliti bez zanosne Brazilke, te se tako svaka sezona željno iščekuje, kako zbog luksuznih komada donjeg veša, tako i zbog Adrijane koja svojom lepotom, izvajanim telom i zanosnim atributima predstavlja najboljeg reprezenta ovog modnog brenda.

Uživajte u fotografijama Adrijane Lime kao Viktorijinog anđela.



Autor: T.I.
Foto: victoriassecret.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>