Ostalo

Sme�no

Zamislite da perete zube čokoladom: Najskuplja pasta na svetu (Foto)

Iako suludo deluje čak i pomisao na pranje zuba čokoladom, ipak ćemo sve ljubitelje ovakvih stvari obradovati inovacijom pod nazivom "Theodent 300 Whitening Crystal Mint".

Zamislite da perete zube čokoladom: Najskuplja pasta na svetu (Foto)



Najskuplja pasta na svetu koju je otkrio Dr. Tetsuo Nakamoto sadrži u sebi ekstrakte kakaa, koji je ujedno i njen glavni sastojak. Stoga, nismo vam bez razloga rekli da probate zamisliti kako bi izgledalo da svakodnevno perete zube smesom od čokolade... Primamljivo, zar ne?

Naime, fluorid nije ono što svaku pastu upravo čini pastom, kako je većina nas mislila, pa će ovaj "čokoladni" Theodent 300 zbog svog sastojka učiniti da vam zubi budu još belji, ojačati zubnu gleđ, ali i održavati vaše zube svakodnevno još zdravijima.



Osim prelepog pakovanja, po čemu se ova pasta već na prvi pogled razlikuje od drugih i neodoljivo podseća na čokoladicu, Theodent 300 će uneti svežinu u vaš dah i obojiti ga aromom mentola. Dakle, jasno je da ovaj patentirani proizvod ima sve kvalifikacije koje ga čine najskupljom pastom za zube na svetu.



Ukoliko spadate u one nekontrolisane ljubitelje slatkiša, sigurno ni ovome nećete odoleti. A nama ne preostaje ništa drugo nego da vam poželimo uspešne "čokoladne" dane!

Autor: B.B.
Foto: luxlife.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>