Region

Svet

Janko Tipsarević proslavio rođenje ćerke! Viktor Troicki: Slavili smo do zore!

Janko Tipsarević, koji je u petak uveče postao ponosni tata jedne devojčice, proširenje porodice slavio je sa svojim prijateljima i porodicom, a proslavi je prisustvovao i Viktor Troicki koji kaže da je slavlje potrajalo do jutarnjih sati.

Janko Tipsarević proslavio rođenje ćerke! Viktor Troicki: Slavili smo do zore!Naslednica Janka i Biljane Tipsarević stigla je u petak, a kako kažu u bolnici gde se dizanerka porodila, i ona i beba se osećaju odlično. Dok su se njih dve odmarale, Janko je slavio, a pored teniserove porodice najveseliji je bio Viktor Troicki.

Janko Tipsarević plakao kada je prvi put video svoju ćerku
"Bio sam u Novom Sadu, slavili smo celo veče. Bilo je sjajno, zaista smo se lepo proveli. Jako sam srećan zbog Janka i Biljane što su postali roditelji jedne divne devojčice. Presrećan sam što im se nešto tako lepo dogodilo. Na njima je sada da izaberu ime. Najvažnije je da je beba dobro i da je zdrava. Godina je počela na najlepši mogući način, nadam se da će se tako i nastaviti", rekao je Viktor Troicki za "Blic".

Viktor Troicki nazdravljao cele noći sa Jankom Tipsarevićem na Fristajleru!
Celo društvo u kom je pored tenisera, prijatelja i porodice bio i lekar Dragan Stajić koji je porodio Biljanu, slavilo je najpre u jednom novosadskom restoranu. Za to vreme Janko je ostao bez nekoliko košulja i majica koje su mu tradicionalno pocepali prijatelji čestitajući što je postao otac. Najizdržljiviji od njih nastavili su slavlje u jednom noćnom klubu

Jankov tata Pavle kaže da se ne seća kada je bio srećniji. "Osećam se kao da me izbacio Dunav, toliko sam umoran, ali i presrećan. Bilo je veoma euforično slavlje sinoć, svi su bili mnogo veseli, Janko je ceo bio iscepan, ali i presrećan, ne znam da li se ikada tako radovao nečemu", kaže ponosni deda, koji će unučicu videti tek kada izađe iz porodilišta.

Inače, Biljana Tipsarević se porodila u petak u Novom Sadu, u 20.23, kada je na svet donela zdravu devojčicu tešku skoro četiri kilograma i dugačku 52 centimetra.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Blic/Z. Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>