Region

Svet

Stanija Dobrojević opet provocira izazovnim fotografijama - Nje i đavo treba da se plaši! (Foto)

Stanija Dobrojević je na društvenim mrežama podsetila fanove na neke svoje starije fotografije, pa je tako objavila svoje "rane radove". Provokativne poze u seksi donjem vešu bile su dovoljne da načisto raspameti svoje virtuelne prijatelje.

Stanija Dobrojević opet provocira izazovnim fotografijama - Nje i đavo treba da se plaši! (Foto)



Stanija Dobrojević ogorčena: Džabe me čekate, moj život - moja pravila! (Foto)

Najpopularnija srpska satrleta, a uskoro i spisateljica Stanija Dobrojević, voli da se na društvenim mrežama podseti nekih ranijih vremena. Tako, nije se libila ni da objavi svoje stare foografije, iz perioda pre hirurškog uvećanja grudi, a sada je odlučila da armiju svojih fanova obraduje svojim ranijim, ali nikako manje seksepilnim izdanjem..

Stanija je ispozirala u donjem vešu sa slušalicama na ušima, a nije propustila ni da da polovičan pogled na svoju savršenu guzu u tanga gaćicama.


Stanija Dobrojević u formi: Ovako seksi starleta podiže grudi i zateže zadnjicu (Foto)
Malo potom, objavila je i status koji ovoj svestranoj devojci savršeno odgovara. "Budite jedna od onih žena što svako jutro kad ustane i nogama dotakne tlo, đavo kaže: O, ne ! Budna je", napisala je đavolica Stanija, a onda isporovcirala još jednom seksi fotografijom.

Naime, Dobrojevićeva se presvlačila pred trening, te je shvatila da je to još jedna dobra prilika za fotografisanje: pohvalila se učincima svog redovnog i disciplinovanog posećivanja teretane, te pokazala svoje izvajane trbušnjake!


Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>