Region

Svet

Janko Tipsarević plakao kada je prvi put video svoju ćerku

Janko Tipsarević je u petak uveče postao ponosni tata jedne devojčice, a mala naslednica toliko ga je obradovala, da slavni teniser nije mogao da zadrži emocije, te se rasplakao kada je prvi put, sat vremena po rođenju, video svoju malenu ćerkicu.

Janko Tipsarević plakao kada je prvi put video svoju ćerku



Teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana u noći između petka i subote postali su roditelji ćerke teške 3.900 grama i dugačke 52 centimetra. Ime za naslednicu još nisu odabrali, a kako saznaje "Blic" od prijatelja bliskog Tipsarevićima, novopečeni otac je video bebu sat vremena posle rođenja.

"Od uzbuđenja i sreće su mu krenule suze. Ipak, nije mogao da kaže na koga liči", otkrio je izvor.

Janko Tipsarević: Jedva čekam da postanem tata!
Biljana i beba bi trebalo da izađu iz porodilišta u toku sledeće nedelje, a Janko će ih do tada svakodnevno posećivati u porodilištu. Načelnik bolnice, doktor Dragan Stajić rekao je da je sve proteklo u najboljem redu.

Biljana Tipsarević vredno radi u sedmom mesecu trudnoće (Foto)
"Biljana se porodila normalno, prirodnim putem, bez ikakvih problema. Beba je krupna, zdrava, lepa. Janko nije prisustvovao porođaju, niti je tako nešto tražio. Otac je video bebu sat vremena nakon porođaja, kao što je praksa i u drugim slučajevima, kada otac može da vidi dete na monitoru", izjavio je za "Blic" načelnik Betanije dr Dragan Stajić, koji je od početka vodio trudnoću Biljane Tipsarević i obavio porođaj. On kaže da su se Tipsarevići ponašali kao i svi drugi roditelji, da nisu imali nikakvih specijalnih zahteva, niti su tražili poseban tretman.

Biljana i Janko Tipsarević proslavili treću godišnjicu braka u pidžamama (Foto)
"To su divni, mladi, skromni ljudi. Imali su potpuno identičan tretman kao i svaka druga naša porodilja. Nama je čast što su odlučili da porođaj bude obavljen baš u našem porodilištu", rekao je dr Stajić, i dodao da je Biljana smeštena u jednoj od standardnih soba.

"Imamo dvokrevetne i četvorokrevetne sobe i Biljana Tipsarević je u jednoj od njih, zajedno sa drugim porodiljama", rekao je dr Stajić.

Podsećamo, Tipsarevići su se preselili u Novi Sad kako bi se ona porodila u bolnici u kojoj je i sama rođena. Prve čestitke uputila im je Jelena Ristić, verenica Novaka Đokovića, našeg najboljeg tenisera i velikog Jankovog prijatelja.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>