Region

Svet

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski našao devojku?! Pao poljubac?! (Foto)

Daniel Kajmakoski, finalista šoua X Factor Adria, jedan je od svakako najpoželjnijih takmičara, a dok mnoštvo cura mašta o njemu, on nežnosti razmenjuje sa jednom, za sada misterioznom devojkom.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski našao devojku?! Pao poljubac?! (Foto)



X Factor Adria: Željko Joksimović i Daniel Kajmakoski u duetu pevaju na makedonskom! (Foto+Video)

Muzičko takmičenje X Factor Adria već se pokazalo kao plodno tlo za ljubavne veze, te su tako Mladen Lukić i Katarina Manojlović svoju vezu započeli upravo u ovom šouu. Rakođe, šuška se da varnice već uveliko postoje između Armina Malikića i Vanje Mišić, te se samo čeka na momenta kada će i njih dvoje obznaniti svoju vezu.

A, na žalost mnogih devojaka, i Daniel Kajmakoski, jedan od najpoželjnijih takmičara, usnimljen je kako razmenjuje nežnosti sa jednom devojkom, čiji je identitet još uvek nepoznat.

Naime, Daniel je uvežbavao svoju koreografiju za treću "lajv" emisiju koja je na programu u utorak 21. januara, a kako se priča, bilo je jako uzbudljivo. Tajanstvena devojka bila je sve vreme prisutna na probama uz njega. Naime, njih dvoje su se najpre raspravljali, a potom je usledio i poljubac.



Da li je atraktivni makedonski pevač rešio da krene putem svojih kolega Mladena i Armina, te da mu upravo X Factor Adria bude odskočna daska za ljubavnu romansu, saznaćemo uskoro.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>