Region

Svet

Ivan Marinković: I dalje sam zaljubljen u Saru! Aki Marković: Sara sigurno još uvek gaji emocije prema meni!

Ivan Marinković, Sara Trajanović i Andrija Aki Marković, čuveni ljubavni trougao sa Farme 5, gostovali su u emisiji kod Lee Kiš, te su se još jednom osvrnuli na svoje trenutne međusobne odnose.

Ivan Marinković: I dalje sam zaljubljen u Saru! Aki Marković: Sara sigurno još uvek gaji emocije prema meni!



Čuveni trojac, Ivan Marinković, Sara Trajanović i Andrija Aki Marković, svojim međusobnim odnosima obeležili su petu sezonu Farme, a javnost je naročito bila šokirana vešću da su Sara i Aki, koji su po završetku rijalitija obnovili svoju ljubavnu vezu, te najavljivali zajednički život, raskinuli samo nedelju dana kasnije. Takav sled događaja za Ivana Marinkovića nije iznenađenje.

Sara Trajanović: Nikada neću biti sa Ivanom, i laž je da sam ga zvala posle raskida sa Akijem!
"Ja sam pretpostavio da od njene i Akijeve veze neće biti ništa, i ispostavilo se da sam bio u pravu. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć", zaključio je Ivan i dodao da su Sara i on u dobrim odnosima. Na Sarino pitanje da li je istina da ima devojku, Marinković je odrečno odgovorio. "To je dezinformacija. Svi znaju da sam bio zaljubljen u tebe, i da sam negde još uvek zaljubljen u tebe", priznao je Ivan.

Sara Trajanović: Andrija Aki Marković me je prodao zarad naslovnih strana!
Govoreći o svom raskidu sa Akijem, Sara je kazala da su se njih dvoje rastali bez svađe i ružnih reči. "Ostali smo u dobrim odnosima, i dalje smo prijatelji", rekla je manekenka i dodala da ne bi više pričala na tu temu, jer je to i njoj i Akiju postalo naporno.

Gost u studiju bila je i Jelena Golubović, pobednica Farme, koja se na Sarinu priču ubacila kazavši manekenki kako je nijedan više neće, ni Aki ni Ivan, ali Trajanovićeva na to nije odreagovala.

Andrija Aki Marković: Ja sam kriv za raskid sa Sarom, ali sada osećam olakšanje!
Aki Marković je rekao kako mu je na Farmi najlepše bilo dok je bio sa Sarom, i da će te trenutke uvek pamtiti, a na pitanje da li misli da je manekenka još uvek zaljubljena u njega, on je kazao da neke emocije sigurno još uvek postoje. "Ne može sve to tek tako da ispari", zaključio je pevač.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>