Region

Svet

Zvezde Granda: Ilija, Mirza, Bakir, Maja i Petar idu dalje! (Foto)

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" donelo je večeras još pet kandidata koji odlaze u sledeći krug, a to su Ilija Radišić, Mirza Selimović, Bakir Turković, Maja Ilić i Petar Milojević.

Zvezde Granda: Ilija, Mirza, Bakir, Maja i Petar idu dalje! (Foto)



Zvezde Granda: Nina, Milana, Nenad, Žarko i Aleksandar prošli u sledeći krug! (Foto)
Još jedno kvalifikaciono veče takmičenja Zvezde Granda upravo je završeno, a žiri u stalnom sastavu: Šaban Šaulić, Aca Lukas, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac i večeras je bio na visini svog zadatka.

Sem što su kandidati bili nervozni i napeti zbog prvog pojavljivanja na sceni i pred kamerama, kao i pred velikim zvezdama koje se nalaze u žiriju, i sami članovi žirija koji odlučuje o njihovoj sudbini bili su pod velikom tenzijom. Jedan od prvih takmičara otpevao je pesmu Željka Samardžića kojom je odmah kupio žiri i napravio euforičnu atmosferu, ali je ona brzo isčezla.



Zvezde Granda: Muamer, Marina, Peđa, Emina i Ivona idu dalje! (Foto)
Žiri je bio izuzetno strog i napet, pa je umalo došlo do svađe između Ace Lukasa i Dragana Stojkovića. Bosanac je posle Acinog prihvatanja jedne kandidatkinje prokomentarisao kako treba da promeni nadimak u Maksim, jer "lupa ko Maksim po diviziji". Šaban se ubacio sa neutralnim komentarom i sprečio raspravu, dok je Zorica dobacila: "Šta si ti dobro video u ovom pevanju?".



Da žiri nije želeo da pusti baš svakoga, govori i činjenica što dalje nije prošao ni dečko koji se bavi operskim pevanjem. Iako su neki članovi žirija zažalili što nije prošao kada su čuli čime se bavi, drugi su pak ostali pri svome. Zato je večeras žiri "Grand" produkcije u kome su Lepa Brena i Saša Popović imali puno posla, pa su iskoristili svih pet šansi da propuste kandidate koje žiri nije.



Aca Lukas potrudio se i da bude duhovit dok je delio negativne komentare, pa je jednoj kandidatkinji koja nija prošla rekao: "Na ivici si...", a kada je odlazila sa scene dodao je: "Na ivici ponora".

Kao specijalni gost večeras se pojavila Indira Radić, koja je najavila dve potpuno nove pesme, a pred publikom je izvela pesmu "Loš si rođen", gde je sem pesama predstavila i savršenu liniju u kratkoj haljini.



Indira je nastupila posle baraža, a onda je Voja Brajović objavio kojih pet kandidata prolaze u sledeću fazu takmičenja, a to su: Ilija Radišić, Mirza Selimović, Bakir Turković, Maja Ilić i Petar Milojević.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>