Region

Svet

Region

Serija Sila: Boran-aga - Ženi je mesto u kući i ne sme psovati (Foto)

Mehmet Akif Alakurt, glumac koji je ulogom Boran-age u turskoj seriji "Sila" osvojio srca mnogih gledateljka kraj malih ekrana, privatno je muškarac sa tradicionalnim nazorima koji bi svoju buduću suprugu najradije zadržao u kući.

Serija Sila: Boran-aga - Ženi je mesto u kući i ne sme psovati (Foto)



Turski glumac Mehmet Akif Alakurt, svima poznat kao Boran-aga iz serije Sila, odrastao je u tradicionalnoj porodici sa svojih petoro braće i sestara, majkom domaćicom i ocem trgovcem, te  mu je upravo takav odgoj usadio porodične vrednosti koje su za njega najvažnije.

Serija Sila: Fatalni Boran beži od ljubavi, ne želi vezivanje ni brak (Foto)
Inače, ovaj markantni glumac svoj javni proboj najpre je započeo kao maneken, te je 2001. godine poneo titulu Najbolji model Turske, a na svetskom izboru iste godine osvojio je drugo mesto.

Na televizijskom platnu debitovao je 2002. godine, u seriji "Kirik Ayna", a četiri godine kasnije dobija ulogu Boran-age u "Sili", koja ga je lansirala među najpopularnije i najtraženije glumce u Turskoj.


Foto: Ilustracija/Twitter

Serija Sila: Uprkos sličnostima, zaljubljeni Sila i Boran-aga privatno se ne podnose
Sa svojom partnerkom iz serije, Džansu Dere koja glumi Silu, nikada nije bio u sjajnim odnosima, i razlog tome nije, kako se šuškalo, flert sa njom, zbog čega mu je glumicin dečko navodno pravio neprijatne scene na setovima. Zapravo, kako kaže, razlog jeste jednostavno neslaganje karaktera i međusobno nedopadanje.

"Džansu je osoba s kojom se privatno nikada be bih družio. Na snimanju smo proveli čak dve godine, i apsolutno ni u čemu se nismo slagali. S njom više nikada ne želim da radim", kategorično je govorio Mehmet o Džansu, dok je ona njega nazivala divljakom.


Foto: Twitter

Serija Sila: Boran-aga privatno - Volim pristojne žene nevinog lica (Foto)
Inače, Džansu je svog partnera iz serije nazivala divljakom zbog njegovog navodnog agresivnog ponašanja. Tako, pričalo se da je na setu jednom prilikom ošamario kostimografkinju, jer mu je donela izgužvano odelo. "Jedini posao joj je da pazi na odeću, a ni za to nije sposobna. Perfekcionisa sam i mrzim aljkavost", branio se tada Mehmet.

Govoreći o tome kakva treba da bude njegova buduća žena, Mehmet je podvukao da je na tom polju tradicionalista. Naime, od svoje žene očekuje da bude dobra domaćica, te da ga uvek dočeka kada dolazi kući. "Ženi je mesto u kući, i nikako ne sme psovati", kazao je Mehmet Akif Alakurt.

Autor: T.I.
Foto:  Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>