Region

Svet

Region

Iva Štrljić javno isprozivana: Folirant koji priča o unutrašnjoj lepoti, a sva se namontirala!? (Foto)

Iva Štrljić našla se na udaru kritike najpoznatijeg estradnog frizera Stevana Radivojevića, kojem je zasmetalo to što glumica forsira priču o unutrašnjoj lepoti, a navodno je svašta prošla da bi danas izledala kako izgelda, pa ju je nazvao folirantom.

Iva Štrljić javno isprozivana: Folirant koji priča o unutrašnjoj lepoti, a sva se namontirala!? (Foto)



Naime, Iva Štrljić i Stevan Radivojević gostovali su na TV "Skaj Plus", u emisiji koja je za temu imala žensku lepotu. Jednom od najpoznatijih estradnih frizera zasmetalo je to što je glumica potencirala priču o unutrašnjoj lepoti, a pritom, po njegovom mišljenju, izgleda sva namontirana.

"Previše se ti praviš fina! Što se foliraš", odbrusio je Stevan Ivi nakon što je ona izgovorila "da je svaka žena lepa jer lepota dolazi iznutra". Onda joj je održao slovo o tome kako je ona morala mnogo da se potrudi da bi danas izgledala tako dobro kao što izgleda.

Ali tu se nije zaustavio, već je opleo po njoj i kada je, umesto da kaže "momak s kojim sam se zabavljala" rekla "čovek s kojim sam bila".

"Čovek ili dečko", ironično ju je upitao, aludirajući na to da, kada se za nekog kaže čovek, podrazumeva se da je i zauzet. "Pa, ako ja imam 36 godina, logično je da kažem čovek", pokušala je da se odbrani Štrljićeva.

Posle emisije Radivojević je komentarisao kako ne bi tako grubo reagovao da ga glumica nije dodatno iziritirala time što sve vreme od njenog pametovanja nije moglo da se dođe do reči u studiju.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>