Region

Svet

Miki Đuričić ide u političare: Kandiduje se za predsednika opštine Pećinci?!

Miki Đuričić, čuveni pčelar iz Kupinova, učesnik rijalitija Farma i Veliki brat, oprobao se i u voditeljskim vodama, a sada će svoju delatnost još više da proširi, te da okuša sreću i u politici.

Miki Đuričić ide u političare: Kandiduje se za predsednika opštine Pećinci?!



Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić, učesnik rijaliti šoua Farma i Veliki brat, na predlog grupe građana postao je kandidat za predsednika opštine Pećinci. Inače, Miki je već duže vreme planirao da se politički aktivira.

"Imamo problema, jer ne možemo da svinje pustimo da šetaju šumama, već moramo da ih držimo u oboru. To mora da se promeni. Niko nas ne pita šta je prioritetno uraditi kako bi nam olakšali život na selu, a kukaju što mladi odlaze u grad!", rekao je Miki nakon što je napustio Farmu, i tada je odlučio da promeni zanimanje.

"Pored svinjarstva, napraviću brend od svog imena. Na proizvodima domaće kuhinje, od ajvara i džema do slatkog, biće moje ime. Ne želim da budem deo tog sveta koji se zove estrada ili svet poznatih, a o mom političkom angažovanju će se tek ćuti", nagovestio je on tada.

Navode da će se Miki i politički angažovati, potvrdio je i njegov prijatelj Goran. "Tačno je i ponosni smo na njega. Nismo razgovarali za šta će se sve zalagati, ali biće nam sigurno bolje", kazao je on.

Đuričićeve komšije Srđan i Dača kažu da Mikija nisu videli nekoliko dana, pa nisu upućeni u njegove konkretne političke korake. "Pominjao je nedavno da će se aktivirati za dobrobit sela, ali ne znamo šta se konkretno dešava", rekle su komšije.

Inače, Miki nikada nije krio da mu obrazovanje nije jača strana. "Ja nisam intelektualac, imam osnovnu školu i paor sam celi život. Znate koliko ima pametnih intelektualaca i ljudi koji nisu laktaši, nisu bezobrazni, pa ne mogu da dođu do izražaja. Imam prava da psujem, jer sam običan čovek kojem to priliči. Obrazovanje nije potvrda da neko može da radi odgovoran posao" kazao je Miki Đuričić.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>