Region

Svet

Sara Trajanović: Andrija Aki Marković me je prodao zarad naslovnih strana!

Sara Trajanović sve je šokirala kada je raskinula sa Andrijom Akijem Markovićem samo nedelju dana otkad su ozvaničili vezu, a sada otkriva i razlog tome. Navodno, pevač je hteo samo da je iskoristi.

Sara Trajanović: Andrija Aki Marković me je prodao zarad naslovnih strana!



Manekenka Sara Trajanović, učesnica Farme 5, iznenadila je javnost kada je sa pevačem Andrijom Akijem Markovićem raskinula samo nedelju dana posle početka zabavljanja, uprkos početnim izjavama o silnoj zaljubljenosti u njega.

Sara Trajanović i Andrija Aki Marković raskinuli! Sara: Moja očekivanja nisu ispunjena!
Sada Sara otkriva i zašto je došlo do raskida. Naime, ona kaže da se na takav korak odlučila nakon što je videla Akijeve poruke namenjene njegovoj prijateljici, kojoj se poverio da želi da nađe poznatu devojku. Tada je Trajanovićeva shvatila da je pevač s njom samo zbog naslovnih strana.

Andrija Aki Marković: Ja sam kriv za raskid sa Sarom, ali sada osećam olakšanje!
"Andrija mi nije delovao kao neko ko bi prodao emocije zarad neke naslovne strane, tako da sam bila iznenađena kada sam videla poruke koje je slao. Pročitala sam da je rekao da je on za sve kriv, što se mene tiče, ja nikoga ne smatram krivcem, jer za sve je potrebno dvoje, kako za vezu tako i za raskid. Jednostavno, tako je bilo najbolje", rekla je Sara za "Alo".

I  pored svega, ona ističe da neće prekinuti kontakt sa Akijem.

"Čuli smo se telefonom i posle raskida. Nikada neću reći nijednu ružnu reč za njega", kategorična je Sara, i dodaje da ipak n epostoji mogućnost da ovog puta pruži šansu Ivanu Marinkoviću.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>