Region

Svet

Gola guza Milice Pavlović zapalila Grand šou: Pogledajte snimak! (Video)

Milica Pavlović je sa svojim kolegom Neshom gostovala u sinoćnoj emisiji Grand šou, i tom prilikom gledaocima pružila pravu ekskluzivnu poslasticu: pogled na njenu golu guzu!

Gola guza Milice Pavlović zapalila Grand šou: Pogledajte snimak! (Video)Grandova zvezda Milica Pavlović i muzičar Nesh gostovali su sinoć u emisiji Grand šou, i tom prilikom promovisali svoju zajedničku pesmu "Alibi". Za njihov performans scena je preuređena u kabaretskom maniru, te je Milica, poznata po svom plesačkom umeću, mogla potpuno da se prepusti neobuzdanom vrckanju.

Premijerno: Milica Pavlović još seksipilnija u novom spotu za pesmu Alibi! (Video)
Kako je pevačica nosila ultra kratku, lepršavu haljinu, tako je svaki njen pokret kukovima činio da haljina bude "nemirnija" no što je Milica očekivala. Tako, gledaoci su mogli da vide i da seksepilna zvezda nosi tanga gaćice, jer je njena gola guza "sevala" pri maltene svakom plesačkom pokretu.

"I ja sam iznenađena, nisam znala da je haljina baš toliko kratka", rekla je Milica u Jutarnjem programu TV Pink, a iako je kazala da joj je malo neprijatno zbog toga, gledaocima je svakako bilo i više no prijatno.

Pogledajte video snimak:Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>