Region

Svet

Stanija Dobrojević: Filip može samo da mi nosi kese, ništa od pomirenja!

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović, na razočarenje mnogih, ipak nisu obnovili svoju ljubavnu vezu. Starleta tvrdi da su se pomirili kao ljudi, a ne kao ljubavnici, te da nema ništa od nastavka njihove veze.

Stanija Dobrojević: Filip može samo da mi nosi kese, ništa od pomirenja!



Stanija Dobrojević i Filip Panajotović se konačno pomirili: StanFilovci, radujte se! (Foto)
Skorašnja vest o pomirenju Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića, kada su zajedno uslikani tokom kupovine namirnica u jednom novosadskom supermarketu, obradovala je njihove mnogobrojne obožavaoce. Ipak, Stanija tvrdi da je njihovo slavlje preuranjeno i bezrazložno, jer od pomirenja ipak nema ništa.

"Filip me je pozvao telefonom prekjuče dok sam bila u kupovini, a ja sam ga pozvala da mi se pridruži. Pomogao mi je da ponesem kese do auta, to je sve što može. Usput smo popričali", otkrila je Stanija za "Blic".

Dobrojevićeva i Panajotović videli su se prekjuče, dva i po meseca nakon raskida. Inicijator susreta bio je maneken, ali Stanija tvrdi da ne postoje nikakvi izgledi za nastavak romanse.

Stanija Dobrojević: Nude mi čak i automobil da se pomirim sa Filipom! Ne želim, vraćam se u Ameriku! (Foto)
"Ja sam takav čovek koji ne želi svađe i uprkos tome što ne želim vezu sa Filipom, volim da ostanemo u prijateljskim odnosima. Pristala sam da za njega budem tu ako zatreba, kao što sam i sa svakim bivšim", kategorična je.

Inače, iako se rado slika i sama, i to na opšte oduševljenje obožavalaca, Stanija kaže da je čak i njoj počelo da smeta to što je počela "da iskače iz frižidera".

"Besna sam na sebe i sve oko sebe što sam došla u situaciju da ne mogu ništa da uradim, a da to mediji ne objave. Ne želim da me slikaju nepoznati ljudi dok idem po hleb", kazala je Stanija Dobrojević.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>