Region

Svet

Ceca Ražnatović: Veljko i Maša se vole, ali još je rano za svadbu!

Svetlana Ceca Ražnatović iznenađena je medijskom pažnjom koju je izazvala navodna veridba njenog sina Veljka i Maše Terzić, ali tvrdi i da je prerano za "svadbena zvona", jer je 17-ogodišnji Ražnatović ipak još uvek mlad.

Ceca Ražnatović: Veljko i Maša se vole, ali još je rano za svadbu!



Veljko Ražnatović i Maša Terzić se verili! Ceca dobija snajku?! (Foto)
"Pomalo sam iznenađena tolikom medijskom pažnjom, ali srećna sam što se napokon komentarišu tako divne teme. Veljko i njegova devojka su zaljubljeni, vole se, ali su još uvek veoma mladi za tako ozbiljne planove i promene. Pomogla sam i oko izbora prstena. Zaista je lep i pravi je božićni poklon. Barem mu je to bila prvobitna namera", rekla je Ceca Ražnatović za magazin "Story".

Inače, Veljkova devojka Maša je ćerka direktora OFK Beograda, Zvezdana Terzića, koji je sa porodicom Ražnatović dugogodišnji prijatelj.

"Mi smo dugogodišnji prijatelji. Da je došlo do prave veridbe, valjda bismo i mi roditelji to znali. Šalu na stranu, deca se zaista vole i to je lepo. Njima sada deluje kako će to biti za ceo život i ne mora da znači da neće biti u pravu", rekla je folk diva.

Ona je takođe kazala i da joj jako nedostaje pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, kojem je nedavno, 15. januara, održala pomen.

Ceca Ražnatović održala pomen pokojnom suprugu Željku: Svakim danom mi sve više nedostaje
"Čini se kao da je juče bilo, a prođe decenija i po. Neke rane nikada ne zacele… Volela bih da se niz ružnih događaja otpočetih Željkovom smrću nikada nije desio, ali, život ide dalje. Sve bih dala da može da bude tu pored mene i gleda decu kako rastu, ali sudbina je htela drugačije", sa setom je zaključila Ceca Ražnatović.

Autor: T.I.
Izvor: Story
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>