Region

Svet

Marijana Mateus: Na Tajlandu nastavljam pisanje svoje nove knjige

Marija Mateus ne prestaje sa usavršavanjem. Uspeh u modnoj industriji podstakao ju je da se dodatno edukuje, te je upisala školu modnog dizajna u Londonu. Takođe, "raspust" provodi na Tajlandu, gde će nastaviti rad na svojoj novoj knjizi.

Marijana Mateus: Na Tajlandu nastavljam pisanje svoje nove knjige



Pošto joj je posao krenuo uzlaznom putanjom, modna kreatorka Marijana Mateus želi da usavrši svoje znanje iz mode i dizajna. Ona je odlučila da se edukuje na tom polju, pa je u Londonu upisala školu modnog dizajna. Simpatična 42-godišnjakinja odlučila je da prve utiske iz školske klupe ispriča za magazin Hello.

"Rešila sam da usavršim svoje znanje o modnom biznisu i shodno tome pažljivo sam odabrala školu koja ima najbolje preporuke. Po prirodi sam savesna i odgovorna, tako da redovno posećujem nastavu. Temeljan sam đak i mogu da se pohvalim da domaće zadatke redovno radim. Iako je lepo osećaj ponovo biti đak, jedva čekam da se sredinom januara vratim svojim dnevnim aktivnosima u Beogradu", priča Marija Mateus.

Inače, Marijana je rešila da "školski raspust" provede na suncu i moru, te je u prvim danima 2014. godine otputovala na Tajland.

"Iako volim zimu i skijanje, prija mi da se tokom hladnih zimskih dana povučem iz naših krajeva i malo pobegnem u neka toplija mesta. Ove godine planirala sam da posetim Tajland i da se u tom idiličnom ambijentu u potpunosti odmorim. Nadam se da ću tamo završiti pisanje mog novog štiva", rekla je Marijana.

Autor: T.I.
Izvor: Hello
Foto: flickr.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>