Style

Ljubav

Rijana opet pokazala gole grudi: Seksi izdanje u toplesu (Foto)

Rijana je dobro poznata po svom egzibicionizmu, te ni ne iznenađuju njene najnovije golišave fotografije. Tako, pop zvezda obnažila se za slikanje magazina "Vogue", i bez ustručavanja pokazala svoje bujne grudi.

Rijana opet pokazala gole grudi: Seksi izdanje u toplesu (Foto)



Lepotica sa Barbadosa, Rijana, nema problem da se skine. Najčešće to radi samoinicijativno, te provokativne fotografije deli sa svojim virtuelnim prijateljima na socijalnim mrežama, a ovog puta je to uradila za prestižni magazin "Vogue".



Naime, pevačica se obnažila za brazilsko izdanje modnog magazina "Vogue", a svojim provokativnim imidžom podigla je temperaturu na ionako pretoplom južnoameričkom ostrvu Angra dos Reis, gde je organizovan fotošuting. Dvadesetpetogodišnja zvezda je u različitim pozama pokazala sve svoje obline, a pre svega zanosne grudi koje je pokrila samo minijaturnim tračicama u boji kože.



Popularna RiRi pozirala je u "vintidž" autfitu, te je tako za ovu priliku odenula zlatni šorts sa visokim strukom, a od aksesoara ponela maramu za kosu i masivne narukvice oko ruku. Ipak, najbolji aksesaor, kako su se svi složili, jeste Rijanino zanosno poprsje, na koje je očito i ona sama ponosna, te nema problem da tu "lepotu" podeli sa svima.



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>