Region

Svet

Hari Varešanović o X Factor Adria: Emina mi je omiljeni član žirija, ona je kao svetska zvezda

Hari Varešanović bio je specijalni gost u poslednjoj epizodi šoua X Factor Adria, te tim povodom izneo svoje impresije kako o takmičarima, tako i o sudijama, i otkrio koji mu je  član žirija omiljeni.

Hari Varešanović o X Factor Adria: Emina mi je omiljeni član žirija, ona je kao svetska zvezda



Popularni pevač Hari Varešanović veliki je ljubitelj emisije X Factor Adria, što je i dokazao svojim gostovanjem u poslednjoj, drugoj po redu "lajv" epizodi.

X Factor Adria: Hari Varešanović specijalni gost u drugom lajvu!
"Pratim emisiju kad god imam vremena, imate zaista dobre pevače. Dopadaju mi se Ilma, Daniel i Aleksa – oni imaju dobre vokale. Međutim, ja na faktor X gledam malo drugačije. Mislim da je potrebno da se ovim mladim, talentovanim pevačima naprave sopstvene kompozicije, kako bismo zaista videli ko poseduje taj X faktor". Nemoguće je graditi karijeru na tuđim pesmama. Publika voli originalnost i lični pečat! Poručio bih žiriju da više obrati pažnju na izbor i aranžman pesama, bilo bi lepo svaku pesmu prilagoditi senzibilitetu kandidata, kad se već nema vremena za pravljenje novih kompozicija", kazao je Hari.

Inače, Hari je tokom cele večeri bio vidno raspoložen, a na nastup je došao u pratnji svoje lepše polovine, koja je takoće fan ovog muzičkog šoua. Iako među takmičarima ima više favorite, kada je reč o sudijama tu Varešanović nema ni najmanju dvojbu.

"Emina mi je omiljeni član žirija, ovako globalno gledano. Kad nju vidim na tv-u podseća me na svetsku zvezdu! Odlično izgleda, a dopadaju mi se i njeni komentari, blagonaklonost ka takmičarima. Slažem se i sa Željkom da treba pevati na maternjem jeziku, baš zbog te emocije i iskrenosti koju pevač treba da prenese publici", kazao je Hari Varešanović.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>