Region

Svet

Relja Mišić se oglasio na društvenoj mreži: Drago mi je da su se Stanija i Filip pomirili! (Foto)

Maneken kojeg su povezivali sa raskidom Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića, Relja Mišić, oglasio se na društvenim mrežama jasno stavivši do znanja da mu je drago da se popularni par konačno pomirio.

Relja Mišić se oglasio na društvenoj mreži: Drago mi je da su se Stanija i Filip pomirili! (Foto)



Naime, nakon što su mediji objavili raskid emotivne veze starlete Stanije Dobrojević i manekena Filipa Panajotovića, ubrzo se po navođenju medija oglasio i njihov zajednički prijatelj te je u izjavi za medije rekao da zna koji je zapravo bio pravi raskid te veze.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović se konačno pomirili: StanFilovci, radujte se! (Foto)
Kao glavni razlog naveo je Stanijinog poznanika, takođe manekena, Relju Mišića, koji je demantovao navedene priče za mnoge medije. Vest se širila i van granice Srbije pa je demanti ovog mladog manekena završio i u susednoj Bosni i Hercegovini. I posle svega, Panajotovicevi fanovi su se oglasili na društvenim mrežama sa tvrdnjom da su Stanija i Relja vidjeni
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović složni: Emocije i dalje postoje! Pomirenje na pomolu?! (Video)
u Novom Sadu, međutim, ljubav bivših učesnika Farme 4 nije poklekla.

Stanijina i Filipova ljubav bila je jača te prevazišla sve prepreke pa njihovi brojni fanovi, popularni StanFilovci, napokon mogu odahnuti. Prilikom vesti da se ljubavni par pomirio, mladi maneken je sve to prokomentarisao na društvenoj mreži Fejsbuk.


Foto: Facebook/Relja Misic

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/Branislav Penić, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>