Region

Svet

Daria Stanojević: Na stranu Jovane ću stati jedino ukoliko se dokaže da ju je Danijel maltretirao (Foto)

Dok afera Alibabić drma javnost, kuma Jovane Nikolić, pevačica Daria Stanojević, usnimljena je kako uživa u društvu Danijela Alibabića, te se nužno nametnula pretpostavka da je Daria u ovom medijskom ratu izabrala stranu kojoj će da se prikloni.

Daria Stanojević: Na stranu Jovane ću stati jedino ukoliko se dokaže da ju je Danijel maltretirao (Foto)Dok Jovana Nikolić razotkriva svoj propali brak, njena kuma Daria Stanojević se provodi sa Danijelom!
Na Fejsbuku je osvanula fotografija na kojoj Daria Stanojević uživa u društvu još uvek zakonitog supruga svoje kume Jovane Nikolić, Danijela Alibabića. Naime, Daria je sa Filipom Mitrovićem nastupala u jednom podgoričkom glubu, te su iskoristili priliku da se vide sa Alibabićem. Ako je suditi po osmesima, uživali su u sjajnoj atmosferi, te se nameće zaključak da su Daria i Filip izabrali Danijela naspram Jovane.

Ipak, oni kažu da to baš i nije tako."Ja sam, od kako je sve ovo u vezi Danijela i Jovane počelo, ostala uzdržana i neutralna. Ni jednog trenutka nisam želela da se mešam u njihove privatne stvari niti da stajem ni na čiju stranu. Nasilje nad ženama nikako ne podržavam, tako da ako se dokaže da je Danijel Jovanu fizički maltretirao, tada ću već stati na njenu stranu. Ali, dok se bilo šta od tih navoda ne dokaže ja ostajem neutralna. Meni su se i Danijel i Jovana zahvalili što se nisam mešala u njihove intimne probleme i što sam ostala uzdržana", rekla je Daria za "Blic"

Slični komentar dao je i Filip Mitrović, koji takođe insistira na tome da je uzdržan i neutralan.

"Daria i ja svake srede nastupamo u Podgorici. Danijel tu živi, videli smo se na kratko na piću pre nastupa. Sve navode o bračnim problemima Jovane i Danijela ne želim da komentarišem. Ja sam ostao u dobrim odnosima sa oboje i u celoj priči sam potpuno neutralan", zaključio je Filp Mitrović.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>