Region

Svet

X Factor Adria: Željko Joksimović rasplakao Tamaru Milanović! Kiki - Nije nadmena, ali podržavam Željkovu kritiku!

Tamara Milanović, učesnica šoua X Factor Adria, u poslednjoj "lajv" epizodi nije uspela da oduševi Željka Joksimovića. Naprotiv! On je nju prekoreo zbog ponašanja, a što je mladoj pevačici izmamilo suze na lice.

X Factor Adria: Željko Joksimović rasplakao Tamaru Milanović! Kiki - Nije nadmena, ali podržavam Željkovu kritiku!



X Factor Adria: Doktori, Haris Ćato, Tamara Milanović i H20 druga grupa u lajvu! (Foto)
Burne reakcije u drugoj "lajv" epizodi šoua X Factor Adria izazvao je nastup talentovane Tamare Milanović koja se ovoga puta publici i žiriju predstavila pesmom "What now" od Rijane. Tamara, koja inače važi za finu, nenametljivu i kulturnu devojku, nije ostala ravnodušna na Željkov komentar da je nadmena i da "izgleda kao da joj nije stalo do takmičenja", kao i da "ne ume da podnese kritiku".

Naime, kada je Željko prokomentarisao da je Tamara "kao u nekom svom svetu, i da je niko od prisutnih ne zanima", takmičarka je odgovorila sa "ok, hvala", što je dodatno naljutilo Joksimovića, te nije propustio da kaže kako je upravo to njeno "ok, hvala" to o čemu on priča, aludirajući na nadmenost.

Zaprepašćena Tamara sišla je sa bine, i ubrzo su joj krenule suze. Pojedini kandidati su zamerili Kikiju što nije stao u odbranu svoje takmičarke, ali najtužnija je, ipak, bila Tamara koja je samo prokomentarisala da joj je krivo što je tako ispalo. Njen mentor Kiki Lesendrić posle emisije je izjavio: "U mojoj grupi vlada demokratija, svaki kandidat snosi odgovornost za svoje postupke, pa tako i Tamara. Mislim da je zaista napravila pogrešan izbor pesme i podržavam Željka što ju je iskritikovao za to. Ne slažem se sa njegovim mišljenjem da Tamari nije stalo do takmičenja, ona nije nadmena, već vrlo kulturna i vredna devojka, ali ima svoj stav što je meni skroz ok. Ukratko: ona je posebna!"

Inače, Tamari je odmah posle nastupa u zagrljaj poletela Vanja Mišić iz grupe "4U", sa kojom je ova talentovana devojka nerazdvojna od početka takmičenja.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: svet.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>